onsdag den 30. marts 2011

Gruppearbejde tirsdag d. 22. marts

Rikke blev ringet op af vores vejleder, som desværre måtte meddele, at hun var syg i dag og vores vejledning måtte flyttes. Ny tid for vejledning er på fredag d. 25. marts kl. 12.15.
Vi mødtes i morges og startede ud med at lave en dagsorden:

  • Finde studietid
Vi har aftalt nogle dage i de kommende uger, hvor vi har afsat tid til gruppearbejde. Vi har aftalt følgende:
Fredag d. 25. marts 9-11. Tirsdag d. 29. marts 10- 12.30. Torsdag d. 7. april 12-15. Onsdag d. 13. april 9-13.30.

  • Ringe til bus (Linie 888)
Vi har ringet til Linie 888 for at høre, hvornår vi kan bestille billetterne til København. Dette kan tidligst ske cirka en måned før afgang, så vi må vente med at bestille til næste måned. Vi har aftalt i gruppen, at vi tager Linie 888 fra Randers Busterminal til Valby Station og fra Valby Station skal vi med S-tog videre til Hovedbanegården.

  • Ringe til organisationer
Vi har ringet til en forening i København, hvor vi har etableret kontakt og vi har snakket om muligheden for at aflægge dem et besøg i uge 18. Det måtte vi hellere end gerne og har fået tlf. nummer på en ansat, vi skal kontakte pr. tlf når vi nærmer os uge 18, så vi kan aftale tidspunkt for vores besøg.
Vi har ikke haft held med at komme igennem på tlf. til den anden organisation vi har snakket om, så vi besluttede os for at sende en e-mail til en medarbejder i organisationen.

Hej
Vi er tre studerende fra pædagoguddannelsen i Randers. Vi har planlagt at tage til København mandag d. 2. maj til fredag den 6. maj. Grunden til dette, er at vi i vores uddannelse skal ud i feltarbejde og undersøge en minoritetsgruppe, hvoraf vi har valgt hjemløse i København. Vi har en blog, som vi har skrevet lidt på indtil videre og du kan se den på:
Vi har ringet til *organisationen*, hvor vi fik dit mobil nummer. Vi har forsøgt at ringe dig op igår og i dag, men vi har kun fanget din mobilsvar. Vi vil høre dig, om du vil vende tilbage til os på denne mail med et tidspunkt, hvor vi kan ringe til dig og afholde et lille tlf-møde? Overordnet vil vi gerne tale med dig, om der kunne være mulighed for at vi kan besøge jer i *organisationen* i uge 18.
Venlig Hilsen Rikke, Camilla & Tina
VIA University College
Pædagoguddannelsen i Randers
Vi afventer nu spændt på svar.

Vi har snakket om vores egne forventninger og interesser til det kommende feltarbejde. Vi har forsøgt at diskutere nogle begreber, som Tema 3 indeholder og sætte dem over på vores feltarbejde. Vi er nået frem til fælgende begreber, som vi gerne vil have med i vores problemformulering:
- Livsfortællinger.
- Identitets- og gruppedannelse.
- Samfundssyn på minoriteten.
- Kulturmøder, hvilken betydning har det på individets opvækst og livsvilkår?
Vi vil medbringe disse begreber til gruppearbejde & vejledning på fredag, hvor vi så vil prøve at få sammensat en problemformulering.

  • Opdatere blog
Bloggen er nu opdateret :-)

Billederne i indlægget er fundet på http://www.google.dk/ - ønsker du dem fjernet skriv da til 109767@viauc.dk og de fjernes omgående.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej med Jer
Nu må det lykkes med vejledning på fredag d. 1. april. Jeg kan se, at I har kontakt med det grønlandske hus i København, - ved I om der er pædagoger ansat i huset? og kan I sige lidt om, hvordan I forbereder Jer / sætter jer ind i målgruppe, tilbud, mv? - vi kan snakke om det på fredag!
Hilsen fra Jette