lørdag den 14. maj 2011

Gruppearbejde

Vi har i dag mødtes for første gang efter vores feltarbejde i Kbh..
Vi havde først vejledning, hvor vi snakkede om alle de indtryk og informationer vi havde fået med derfra. Vi snakkede om, hvad der havde gjort størst indtryk på os, og det var helt klart de hjemløses åbenhed overfor os tre studerende. Efterfølgende blev vi enige om, at vi i vores feltarbejde ikke har fået svar på vores problemformulering, hvilken betydning kulturmødet har for hjemløse grønlændere i Danmark.. Vi er i tvivl om, hvorfor vi ikke har kunne nærme os problemformuleringen, men kort sagt er vi nået frem til sammen med vores vejleder, at der må være grunde såsom, at det er et tabubelagt emne, et meget følsomt emne og ikke mindst må der ligge nogle usagte ting i dette kulturmøde...
Vi har derfor valgt at rette fokus på nogle af de emner og problemer som vi har indsamlet i  feltarbejdet i Kbh. Vi er i gang med at udarbejde en problemformulering, der passer til dette og den vil vi naturligvis blogge når vi kommer dertil... :-)
Vores næste gruppearbejde finder sted mandag d. 16 maj efter skole, hvor vi går i gang med at skrive vores rapport om dette feltarbejde.

Ingen kommentarer: