onsdag den 11. maj 2011

Vores tredje dag i København

Torsdag havde vi lavet to aftaler, en fra morgenstunden med et aktivitetscenter og en om eftermiddagen med en orginasitation. Vi smurte klap-sammen med leverpostej og proppede en hel agurk i tasken, på rigtig pædagogfacon, og så begik vi os ellers ud på en skøn morgen gåtur. Solen skinnede, og vi havde kun lidt travlt. Efter at være blevet henvist til et jobcenter, sikkert fordi vi lignede nogle der ikke hørte til i bydelen, fandt vi det rigtige sted. Vi fik en god snak med en af lederne, og derefter en af de hjemløse. Vi sluttede besøget af med en rundvisning på hele stedet, og kan nu sige vi har set, hvor Bubber har sovet. Lederen slutter af med at ønske os en god bytur om aftenen, og det går her op for os at han må have læst vores blog, da der i hvert fald ikke er nogen af os der har sagt noget. Det må siges at være rimelig pinligt, specielt efter nogle af kommentarerne vi selv var kommet med til hinanden under rundvisningen. ups..
Da der var et par timer til vores næste besøg, besluttede vi os for at gå ud til Christiania, vi nåede dog aldrig frem, da vi gik i den forkerte retning. Endnu en ups'er.
Vi brugte noget tid inde i byen inden vores næste besøg, og fik blandt andet lagt make up, shoppet og spist.
Da vi når frem til dagens sidste stop, viser det sig hende vi skal snakke med er syg, og der er ikke andre der kan snakke med os. Øv øv, så måtte vi bare vende snuden hjem mod hotellet, jeg (Camilla) synes dog godt lige jeg kunne nå at kigge i nogle af butikkerne i vesterbrogade, mens de andre tog sig et velfortjent hvil.

Vi nød en afslappende stund på hotellet, med kolde drikkevarer og lækre kopnudels.. Om aftenen tog vi en yderst tiltrængt bytur i indre København :)

Ingen kommentarer: